Notícies

Navigation Bar

Preinscripcions a l'Escola Municipal de Música

Del 16 al 27 d'abril s'obren les preinscripcions per a nous alumnes per al curs 2018-2019 a l'Escola Municipal de Música de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Del 16 al 27 d'abril s'obren les preinscripcions per a nous alumnes per al curs 2018-2019 a l'Escola Municipal de Música de Premià de Dalt. Per apuntar-s'hi, cal emplenar el formulari que trobareu clicant a la imatge del cartell. Per ampliar la informació, podeu posar-vos en contacte amb l'Escola trucant al centre al telèfon 93 693 15 75, o bé enviant un correu electrònic.

L'Escola Municipal de Música de Premià de Dalt és un centre d'ensenyament musical autoritzat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i de titularitat municipal que té l'objectiu de fer viure i conèixer la música en tota la seva dimensió. Per tant, pretén formar bons músics i, alhora, contribuir en la formació de tothom qui vulgui gaudir de la música en el sentit més ampli de la paraula.

L'any 2017 l'Escola va celebrar el seu 30è aniversari. El centre es troba en un entorn excepcional, la Casa de Cultura Can Figueres, davant els jardins d'aquest indret i en el mateix recinte que la Biblioteca Jaume Perich i Escala.

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions