Notícies

Navigation Bar

Places encara disponibles al Curs d'ajudant de cambrer

El curs arrenca l'11 de febrer i s'adreça a persones aturades que vulguin treballar en el sector de la restauració

Above Content Body

Content Core

Aquesta formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del projecte Treball als Barris i cofinançada pel Fons Social Europe i va adreçada a totes les persones en atur que vulguin treballar en el sector de la restauració, com ara restaurants, bars, cafeteries... Aquest professional s’encarrega d’ajudar al cambrer en la preparació i servei d’àpats i begudes als diferents establiments d’hostaleria. Té funcions específiques depenent del tipus d’establiment on treballi (restaurant, bar, cafeteria...) i de la seva vinculació al servei de barra o de menjador.

El curs es divideix en 9 mòduls, i el darrer el conformen pràctiques no laborals a establiments del sector.

La formació arrenca el proper 11 de febrer  i finalitza el 14 d'abril de 2019, després de completar 2905 hores, 100 de formació i 105 de pràctiques.

HORARI: de 9:15 a 13:15h en període formatiu (de l’11 de febrer al 15 de març ) i en període de pràctiques (del 18 de març al 14 d’abril).

A partir del 18 de març, data en què s’inicien les pràctiques a empreses, l’horari vindrà determinat per l’empresa i serà una dedicació diària de dimarts a diumenge amb un màxim 5 hores diàries fins al 14 d’abril del 2019.

Descarregueu-vos el programa del curs clicant a la imatge:

 

Below Content Viewlet

Document Actions