Notícies

Navigation Bar

Per Nadal el comerç de Premià de Dalt et porta un somni fet regal!

Nova edició de la campanya de dinamització comercial que comença l’ 1 de desembre i s'allarga fins al 29 del mateix mes

Above Content Body

Content Core

La regidoria de Comerç i Consum torna a posar en marxa la campanya de dinamització del comerç local sota el nom "El comerç de Premià de Dalt et porta un somni fet regal". Una de les accions que més bona acollida han tingut entre els clients i els comerços.

La campanya consisteix en que cada establiment defineix un paquet de serveis i/o productes per un valor de 300€ que resulti atractiu, original i diferent. L’Ajuntament repartirà butlletes i bústies de participació entre tots els comerços adherits a la campanya per tal que ho reparteixin entre els seus clients. Aquests hauran de triar quin regal els agradaria fer realitat en els comerços participants. El divendres 4 de gener a les 13.00 hores, a la Sala de Plens es farà el sorteig del "somni" de la persona guanyadora.

Hi participen establiments de tot el municipi, concretament, trenta-un, quatre més que l’any passat. Cadascun d'ells, amb "somnis" diferents perquè els clients triïn el seu.

L’objectiu final d’aquesta campanya és fer visibles els productes i serveis que els comerços locals ofereixen, donar més visibilitat a tots els participants i sobretot fidelitzar la clientela.

Establiments comercials participants i somnis

Aquest any participen de la campanya 3 establiments més que l'any passat, concretament 31 establiments comercials, cadascun d'ells amb 'regals' diferents  valorats en 300 euros.

Cliqueu AQUÍ per a consultar tots els establiments.

Below Content Viewlet

Document Actions