Notícies

Navigation Bar

Pares i mares estan convocats a la xerrada sobre internet segura que ofereixen dilluns 26 de febrer els Mossos d’Esquadra

La sala de plens acollirà aquesta xerrada sobre la seguretat a internet adreçada a pares i mares. L’objectiu és tenir eines per facilitar que els adolescents facin un ús responsable i segur d’internet.

Above Content Body

Content Core

Avui internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d’informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals. Les característiques actuals d’internet han generat una sensibilització especial per protegir els menors, que són especialment vulnerables respecte a altres persones que vulguin aprofitar-se’n.

El Pla d'Acció Internet Segura del cos dels Mossos d'Esquadra es va posar en marxa l'any 2008 i s'adreça als centres educatius i a les famílies amb fills i filles adolescents amb l'objectiu de promoure i col·laborar en la seguretat en l'ús d'internet, en especial per part dels menors i adolescents.

El Pla pretén prevenir la ciberdelinqüència en l’àmbit dels adolescents i els joves amb l’objectiu d’informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en les quals els menors poden ser víctimes potencials. Amb aquesta xerrada, es vol donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa internet i oferir un canal de contacte entre la Policia de Catalunya i els pares i les mares, els educadors i els joves.

La xerrada compta amb la col·laboració de les AMPAs del municipi i tindrà lloc dilluns 26 de febrer a les 19.00h a la sala de sessions de l'Ajuntament de Premià de Dalt.

 

Below Content Viewlet

Document Actions