Notícies

Navigation Bar

Oriol Domènech, ciclista de Premià de Dalt, competeix a la Copa del Món de MTB

La prova de cross country té lloc a Albstadt (Alemanya) el 30 i 31 de maig

Above Content Body

Content Core

Oriol Domènech acompanyat del seu entrenador, Iván LópezEl jove esportista del Club Ciclista BTT Premià de Dalt competeix aquest cap de setmana a la Copa del Món de Mountain Bike (MTB) que es disputa a la localitat alemanya d'Albstadt amb el dorsal 149.

159 corredors de 33 països hi participen en la categria d'Elit, 6 d'ells de l'Estat espanyol, i d'aquests, 2 de Catalunya, el José Antonio Hermida (campió del món i olímpic) i l'Oriol Domènech.

La preparació física és fonamental amb entrenaments pautats i una alimentació molt acurada. L'entrenador de l'Oriol, el també veí de Premià de Dalt i destacat ciclista amb una trajectòria brillant en la ultradistància, és l'Iván López.

Amb diversos premis i pòdiums ja acumulats malgrat només té 24 anys (Campió de la Copa Catalana Interprovincial, integrant de la Selecció Catalana de Ciclisme, integrant l'any passat de l'equip internacional Scott Team XC i enguany del BTT Premià de Dalt,) l'Oriol ha fet de la superació una de les seves armes i es mostra especialment orgullós de dur el nom de Premià de Dalt a la samarreta amb què competeix.

La Copa del Món la podeu seguir a través del Canal Redbull de Televisió.

El Campionat es pot seguir en directe pel canal Redbull. 

Below Content Viewlet

Document Actions