Notícies

Navigation Bar

Obertes les preinscripcions per a la ludoteca municipal La Xarranca

De les 16 places existents, hi ha disponibles 12 places per setmana i grup ja que 4 corresponen al departament municipal d'Acció Social per a famílies vulnerables.

Above Content Body

Content Core

La Xarranca ofereix els seus serveis de dilluns a dijous, de 17.00 a 19.30 hores seguint el calenbdari escolat de Premià de Dalt. Comença a l'octubre i acaba a finals de juny. La distribució de grups és la següent:

 • Petits (1r-3r de primària): els dilluns i/o dimecres de 17.00 a 19.30 hores.
 • Grans (de 4t a 6è de primària): els dimarts i dijous de 17.00 a 19.30 hores.

Tot i així, el nombre de places i la distribució podrà variar perquè queda condicionada a l'evolució de la pandpemia i a les mesures sanitàries que dictaminin les autoritts pertinents.

S'ofereixen 16 places per setmana i grup, reservant-ne 4 per a infants en situació de vulnerabilitat derivats del departament municipal d'Acció Social. La taxa a pagar pel servei de ludoteca és de 10€ cada mes.

Preinscripció

La preinscripció a la ludoteca municipal és obligatòria per al procés d'assignació de places. 

Com cal presentar la sol·licitud?

 • Heu d'emplenar una instància a la Seu-e amb idCAT Mòbil -gratuït- o certificat digital).
 • Heu d'adjuntar en PDF el DNI/NIE/Llibre de família de l'infant.
 • A la instància haureu d'indicar:
  • Les dades de l'infant: nom, cognoms, data de naiemen, adreça i població.
  • El grup en què se'l vol inscriure: petits o grans.
  • Adjuntar PDF del NIE/Llibre de família de l'infant i DNI o NIE de la persona adulta tutora legal que fa la sol·licitud.

Les persones amb NIE permanent, heu de fer la sol·licitud de forma presencial a l'OAC, demanant CITA PRÈVIA.

El termini per a presentar la instància de preinscripció és el 10 de setembre de 2021.

Sorteig de places

Un cop finalitzat el període de preinscripcions, es classificaran entre infants empadronats a Premià de Dalt i no empadronats. En cas que la demanda sigui superior a l'oferta, es farà un sorteig d'assignació de places en què tenen prioritat els infants empadornats a Premià de Dalt. Aquest sorteig es farà a la sala de sessions de l'Ajuntament de Premià de Dalt el 15 d'octubre a les 13.00 hores.

Com obtenir l'idCAT Mòbil?

Cliqueu AQUÍ.

 

La Xarranca

La ludoteca municipal La Xarranca és un servei que ofereix la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Premià de Dalt amb l'objectiu de col·laborar en el desenvolupamente integral dels infants, utilitzant el joc com a eina facilitadora d'aprenentatges, estratègies i habilitats socials.

Es tracta d'un equipament cívic de finalitat lúdica, educativa, social i cultural que s'adreça a infants entre 6 i12 anys d'edat a qui s'ofereix un espai de dinamització amb activitat continuada d'octubre a juny.


 

Bases aprovades per la Junta de Govern Local

Below Content Viewlet

Document Actions