Notícies

Navigation Bar

Obertes les inscripcions al casal “Estiu en Marxa” des d'avui i fins al 17 de juny

Arriba una nova edició de l’Estiu en Marxa, el casal d’estiu que organitza l’Ajuntament a través de l’empresa Dinàmic.

Above Content Body

Content Core

Les activitats lúdiques i esportives per als infants ja tornen a ser aquí amb una nova edició de l’Estiu en Marxa, el casal d’estiu que organitza l’Ajuntament de Premià de Dalt a través de l’empresa Dinàmic. Es tracta d’una oferta de casal perquè nens i nenes passin un estiu ple d’acció, amb totes les activitats programades seguint les mesures de seguretat i higiene que requereix la Covid-19. 

S'ofereix un servei d’estiu per a participants de P3 a 6è de primària on es combina diversió i educació amb una programa d’activitats ben elaborat que serà dinamitzat per un equip de monitors/es implicat, preparat, creatiu i responsable. Volem gaudir d'un casal dinàmic i diferencial i sobretot que connecti amb els interessos dels i de les infants en una època de l’any idònia per gaudir i sumar experiències positives. 

L’Estiu en Marxa és tot un clàssic a Premià d Dalt i, de fet, s’organitza des de fa més de 20 anys. Aquest casal dóna servei a les famílies amb infants entre els 3 i els 12 anys durant el període de vacances escolars d’estiu, als dos centres d’educació infantil i primària del nostre poble, les escoles Marià Manent i Santa Anna. Es tracta d’un casal d’estiu de caràcter lúdic i educatiu adreçat a l’alumnat que ha cursat entre P3 i 6è de primària durant el curs 2020-21. El casal està organitzat en 3 torns diaris: de 9 a 13h, de 9 a 15h i de 9 a 17 hores. També es contempla l’acollida de 8 a 9 hores.

Estiu en Marxa, del 23 de juny al 30 de juliol de 2021

El casal es farà a l’Escola Marià Manent i a l’Escola Santa Anna. Es basarà en les intel·ligències múltiples i en l’educació emocional. Es dinamitzaran activitats variades que ajudaran a desenvolupar les diferents capacitats i habilitats dels i de les infants d’una manera creativa.Es faran balls i danses, coreografies, tallers de pintura i de manualitats, jocs motrius, jocs d’aigua, jocs teatrals, gimcanes, activitats interculturals, jocs esportius, racons educatius, i sortides d’entorn. L’equip d’educadors/es aplicarà una mirada humana i amorosa que pretendrà connectar amb l’estat d’ànim de l’infant i potenciar així el seu benestar i les seves relacions personals durant la seva estada al casal. 

Com s’hauran de presentar les inscripcions

Documentació que cal aportar

  • Full d’Inscripció complimentat (que trobareu al final d'aquesta notícia).
  • Resguard de pagament.
  • Còpia del NIF o NIE de la persona adulta (mare/pare/persona tutora legal) que realitza la inscripció.
  • Còpia de la targeta sanitària de l’infant.
  • Còpia de les vacunacions de l’infant.
  • Document d'autoliquidació complimentat i signat (el trobareu al final de la notícia).

L'imprès de sol·licitud recollirà totes les dades referents a l’infant, tenint especial cura en tots aquells aspectes referents a la seva salut, fent constar, si s’escau, l’existència de necessitats educatives específiques.

A cada sol·licitud se l’assignarà un número d’inscripció. En el cas de la inscripció de diferents germans/es, els números seran correlatius. Les inscripcions a l'Estiu en Marxa 2021 es faran per rigorós ordre d’entrada.

 

Una aventura per compartir

L‘aventura de l’eix temàtic la presentarem als i a les infants a través d’una sèrie vídeos animats en un format de capítols d’entre 5 i 7 minuts. Podreu seguir les noves aventures a través del web de Dinàmic. Us convidem també a veure les sèries temàtiques dels nostres anteriors casals a través del canal Youtube “Viu Dinàmic”.

Les activitats de lleure a l’estiu compten amb una llarga trajectòria a tot Catalunya i contribueixen de forma notable al creixement integral d’infants i adolescents, a la seva formació en valors, a la promoció d’hàbits saludables, com també a la creació d’una societat més activa, responsable i compromesa.

Preus, torns i opcions horàries 

Inscripcions

Les inscripcions podran ser per setmanes o bé per la totalitat de l’activitat, 6 setmanes. Aquelles famílies que optin per inscriure els infants les 6 setmanes, obtindran un descompte del 10% sobre el preu total, en funció de la franja horària escollida.

 

Reunió informativa

Reunió virtual: dilluns 21 de juny a les 17:15 h 

 


 

Documentació d'interès:

Estiu en Marxa 2021 (programa sencer).

Inscripcions (document editable).

Autoliquidació

 

Below Content Viewlet

Document Actions