Notícies

Navigation Bar

Noves mesures decretades pel Comitè Assessor de l'INFOCAT davant l'onada de calor i risc d'incendi

Premià de Dalt és un dels 279 municipis de Catalunya que es troba en el nivell 3 del pla Alfa.

Above Content Body

Content Core

El secretari general d'Interior, Oriol Amorós, ha fet una roda de premsa d'urgència aquest dimecres per implantar noves restriccions. 

Mesures amb durada des de les 12:00h de divendres 13 d’agost i fins les 00:00h de dimarts 17 d’agost:

  • Cancel·lació (amb retorn a punt d’origen) de totes les activitats de joventut de tipus acampada i/o ruta, així com aquelles activitats esportives que es desenvolupin en el medi natural i altres que tinguin condicions equivalents.
  • Restricció de les activitats vinculades als casals de vacances, colònies i estades esportives i equivalents, a l’entorn immediat de les edificacions on es faci la pernocta.
  • Suspensió de l'activitat agrícola que comporti ús de maquinària en la franja horària entre les 10 i les 20 hores. S’exclou la recollida de la fruita
  • Limitació de les tasques i obres de manteniment en vies públiques properes a zona forestal a instàncies del SCT (Servei Català de Trànsit).
  • Limitació de la circulació dins del bosc del transport de productes forestals en horari entre les 10 i les 20 hores en els municipis afectats per nivell 3 (com és el cas de Premià de Dalt).
  • Limitació circulació motoritzada en el medi natural en els municipis afectats per nivell 3, exceptuant residents i treballs inajornables.


En els municipis inclosos al nivell 3 del pla Alfa, els focs artificials queden suspesos automàticament. 

Below Content Viewlet

Document Actions