Notícies

Navigation Bar

Nova convocatòria del programa ‘Joves en pràctiques’ per treballar a l’Ajuntament

El Consistori contractarà 3 joves menors de 30 anys durant 6 mesos, a través del Programa de Garantia Juvenil.

Above Content Body

Content Core

Oberta una nova convocatòria del programa ‘Joves en Pràctiques’ beneficiaris de la Garantia Juvenil, gràcies a la subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. 

Els joves seran contractats i prestaran els seus serveis en diferents departaments municipals, sota la modalitat contractual de pràctiques remunerades, durant un període de sis mesos i a jornada laboral completa. "La finalitat és que puguin millorar la seva ocupabilitat, amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral", explica Carles A. Medina, regidor de Promoció Econòmica.

Es contractaran:

  • 2 auxiliars administratius/ves (CFGM Gestió Administrativa) o administratius/ves (CFGS Administració i Finances)
  • 1 tècnic/a de ludoteca (CFGS Animació Sociocultural, CFGS Integració Social o CFGS Educació Infantil), en possessió del títol de Monitor/a o Director/a de Lleure.

El termini per a presentar la documentació de sol·licitud en el projecte està obert i finalitzarà el proper 17 de setembre de 2021. https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=823030008_5961&idens=823030008

La incorporació de les 3 persones joves està prevista per a finals de setembre de 2021.

Requisits per a optar-hi:

Per a més informació, contacteu amb el Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica a través del tel. 93 693 15 90 o del correu electrònic prmd.peconomica@premiadedalt.cat

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions