Notícies

Navigation Bar

Nova campanya de “El nostre comerç”: sorteig de 300 euros en compres!

L’Associació de Comerciants de Premià de Dalt sortejarà 3 premis de 100€ cadascun en talonaris de xecs per a poder gastar-los en les botigues associades.

Above Content Body

Content Core

Cada talonari disposa de 5 xecs de 20€ que es poden utilitzar en les diferents botigues associades a “EL nostre comerç´”, sempre que la compra sigui superior a 20€.

Fins al dia 18 de setembre els comerços associats disposaran d'urnes on dipositaran les butlletes complimentades pels seus clients. Les butlletes hauran d’estar segellades pel comerç associat. En cas contrari la butlleta quedarà invalidada. La recollida d’urnes i butlletes es farà al final de la jornada del 18 de setembre. Cal que el titular de la butlleta sigui major d’edat.

El sorteig es realitzarà diumenge 19 de setembre a les 13h dins del recinte de l’Ulisses Fest en el market place de “El nostre Comerç de Premià de Dalt”. Es trauran3 butlletes premiades i 3 de reserva. Les persones guanyadores seran localitzades per telèfon el mateix 19 de setembre a partir de les 13h. Es faran 3 trucades a les persones premiades. Si no s’ha pogut localitzar-les en el període de 13h fins a les 15 h, s’anul·larà la butlleta premiada i es passarà a una de les de reserva.

 

Below Content Viewlet

Document Actions