Notícies

Navigation Bar

Mireia Pujol Riera presenta un conte infantil, “El gran secret de l’Espantamostres”.

Ella és la il·lustradora d’aquesta petita història, escrita per la Lídia López Rimblas.

Above Content Body

Content Core

“El gran secret de l’Espantamonstres” es presentarà al públic el dissabte 21 de gener a les 12 del migdia al Casal Popular de Vilassar de Dalt. El conte publicat per la plataforma Edita de l’editorial El Cep i la Nansa, dirigit a tots els públics, es una eina molt útil per a les criatures, ja que en són els protagonistes, però també per a les seves famílies i persones adultes de referència. Hi ha un moment, en l’etapa de tot infant, que el pensament màgic i les altes dosis d’imaginació predominen i poden aparèixer algunes pors, com la de que els monstres existeixen. Acompanyar los a transitar aquesta etapa d’una forma respectuosa i amorosa és un dels principals objectius de la història.

Les més petites i petits de casa senten que les seves pors són reals. Qui les acompanya, no pot pretendre que les entenguin des de la ment adulta de raonament lògic i racional perquè no disposen d’ell. Tractar les pors o sentiments desagradables de forma compartida, posant-hi nom, donant-li visibilitat, atorgant-li lloc i temps i mostrant empatia i respecte pel que senten, els alleuja la càrrega i els genera tranquil·litat.

Amb “El gran secret de l’Espantamonstres”  les persones lectores descobriran que una altra mirada cap a la infància i les seves emocions és, més que possible, necessària. Necessària perquè les adultes de demà siguin respectuoses amb elles mateixes, amb les seves emocions i les dels altres.

Below Content Viewlet

Document Actions