Notícies

Navigation Bar

L'inici del curs escolar 2021-22, portada de La Pinassa del mes d'octubre

La revista municipal també destaca que l'Ajuntament s'ha convertit en una entitat de registre del certificat idCAT amb què es poden fer tràmits online amb totes les administracions.

Above Content Body

Content Core

"La Pinassa" del mes d'octubre dedica les seves pàgines centrals, la secció "En 2 minuts", a un reportatge gràfic sobre la seguretat a Premià de Dalt. El proper 31 d'octubre entrem a l'horari d'hivern i com que es farà fosc abans, cal recordar les mesures de seguretat per a prevenir robatoris. El reportatge ens recorda quins són alhora que ens informa de les estadístiques de robatori a l'interior de domicilis.

L'èxit de l'UlissesFest 2021, un recull gràfic de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Premià de Dalt, el Pla Director de verd urbà i l'estudi patrimonial del mas de la Cisa que ha elaborat la Diputació de Barcelona i les recomanacions literàries de la Biblioteca Jaume Perich i Escala són altres notícies que inclou la revista municipal.

"La Pinassa" també recull l'acte d'homenatge a les víctimes de la Covid-19 que hi ha hagut a Premià de Dalt així com l'homenatge als col·lectius que han lluitat i lluiten per a vèncer la pandèmia. Es tracta d'un esdeveniment que tindrà lloc diumenge 17 d'octubre a les 12.30 hores als jardins de can Figueres i que està obert a tothom.

L'apartat d'entrevista el protagonitza la M. Àngels Rabassa, responsable de l'emblemàtic establiment Can Quim del nostre poble. 

 

Below Content Viewlet

Document Actions