Notícies

Navigation Bar

L'aposta per la Cultura i Patrimoni locals, portada de 'La Pinassa' de novembre

Aquest és el tema del reportatge de les pàgines centrals de la revista municipal

Above Content Body

Content Core

El projecte europeu 'L'herència del Maresme. Rutes turístiques de Patrimoni Cultural de la comarca' és un projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) que consolidarà el poblat iber de la Cadira del Bisbe, entre altres actuacions.

La posada en marxa d'una nova edició del programa 'Els Serveis Socials més a prop' a mitjans de novembre és una de les informacions que conté aquest número de la revista que edita cada mes l'Ajuntament de Premià de Dalt. Entre altres informacions també recull l'atorgament de 3 Flors d'Honor al municipi per part de Viles Florides, l'escolarització de 7 infants refugiats al muncipi, la política de tolerància zero amb l'incivisme i el lliurament del 43è Premi Marià Manent que tindrà lloc el 16 de novembre. 

Com sempre, l'agenda d'activitats, els acords presos als Plens de la Corporació, les recomanacions de la Biblioteca Jaume Perich i Escala i un recull d'imatges del canal Instagram amb l'etiqueta #premiadedalt.

L'entrevista en aquesta ocasió és a en Francesc Ribas i Marta Figueredo productors de tomàquet premium a Premià de Dalt, Can Puxic.

Podeu descarregar i llegir la revista sencera en aquest ENLLAÇ.

Below Content Viewlet

Document Actions