Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament estrena nou cartipàs

Dilluns 1 de juliol de 2019 es va celebrar el primer Ple extraordinari del mandat 2019-2023 per a presentar el cartipàs i la nova organització municipal

Above Content Body

Content Core

El Ple es va iniciar amb l'aprovació per unanimitat de la constitució dels grups municipals i la designació de portaveus que queda de la següent manera: Carles Medina per Junts per Premià de Dalt - Nou Impuls; Quim Fornés per Esquerra Republicana; Inma Fernández pel Partit Socialista; Jaume Batlle per la Crida i David Expósito per Ciutadans. Tots ells integraran la nova Junta de Portaveus, un òrgan format pels portaveus de cadascun dels grups polítics amb representació municipal i un suplent.

També es van donar a conèixer els regidors que ocuparan les tinències d'alcaldia i les competències dels membres del Govern. 1r tinent, Alejandro Costa, 2n tinent Carles Medina, 3a tinenta Josi Duran i 4t tinent Marc Tintoré. També es va donar compte de la Constitució de la Junta de Govern Local i de la seva Comissió Assessora, i les seves competències.

Respecte l'aprovació de les dedicacions i retribucions dels regidors, l'únic càrrec amb dedicació exclusiva és el de l’alcalde, Josep Triadó. Govern, Esquerra i Socialistes van votar a favor, Ciutadans en contra i la Crida, abstenció. Pel que fa al punt 6 referent a les retribucions del personal de confiança i assessorament de l'alcaldia es va aprovar amb els vots a favor de Junts per Premià de Dalt i del PSC, l'abstenció d'ERC i el vot en contra de la Crida i Ciutadans.

Es va aprovar per unanimitat el nou horari i data de celebració dels plens, el tercer dilluns de cada mes, a dos quarts de vuit del vespre; i la creació i composició de la Comissió Informativa Permanent i la Comissió Especial de Comptes.

Per acabar, es va aprovar, amb el vot favorable de tots els grups a excepció de Ciutadans que es va abstenir, la designació dels representants de la corporació en òrgans col·legiats.

Nou cartipàs municipal
L’alcalde portarà directament l’àrea de Serveis Territorials i Espai Urbà i les altres les ha delegat als regidors/es de la següent manera.

Alejandro Costa, primer tinent d’alcalde, regidor d’Economia i Projectes Estratègics, Habitatge i Patrimoni, Comunicació i Polítiques Digitals, Recursos Humans i Organització.

Carles Medina, segon Tinent d’alcalde, regidor d’Ocupació, Empresa i Coneixement, Promoció de la Vila i Desenvolupament Local.

Josi Duran, tercera tinent d’alcalde, s’ocuparà de Cultura, Educació, Infància i Igualtat.

Marc Tintoré quart Tinent d’Alcalde, regidor de Gent Gran, Seguretat Ciutadana i Convivència, i Mobilitat.

Isabel Sola Acció Social i Cooperació.

Ramón Golart Joventut i Festes i tambe será Regidor Adjunt a Esports.

Marta Bosch Medi Ambient, Salut i Serveis Municipals.

Juli Giner Esports i Pla de Barris, i regidor adjunt a Joventut.

El primer ple ordinari que se celebrarà serà el 16 de setembre de 2019.

Below Content Viewlet

Document Actions