Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament decreta que totes les botigues  tanquin a les 9 del vespre

La restricció de l’horari és per a facilitar el confinament a Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Des del Govern municipal s’ha volgut fer un pas més en l'intent de limitar al màxim els moviments dels veïns i veïnes amb l'objectiu d'ajudar-los a mantenir-se confinats el màxim temps possible. Per això, l'alcalde, Josep Triadó, ha signat un decret on delimita l'horari de tancament de tots els comerços minoristes del sector de l’alimentació que poden romandre oberts amb la situació d’estat d’alarma actual. A partir d'ara, a les 21.00  h totes les botigues d'alimentació, menjar per animals, etc. que amb la normativa de l'estat d'alarma poden tenir obert hauran d'haver abaixat la persiana.

El Consistori considera que no és congruent reclamar que les persones no surtin de casa seva, limitar al màxim les activitats i que alguns establiments comercials d'alimentació estiguin oberts fins a altes hores de la nit. La Policia Local s'encarregarà d'inspeccionar que es compleix el decret.

Actuacions de la Policia Local

La Policia Local de Premià de Dalt va denunciar a 3 persones més aquest dilluns 23 de març per no complir les normes de confinament contra el coronavirus. Amb aquestes, ja són 7 el total de denúncies posades. Les multes, recordem, van dels 601 als 600.000 €.

Des del dimarts 17 de març, la patrulla ha fet 211 controls a vehicles i ha identificat 246 persones que eren a la via pública tot i l’estat de confinament. Cal recordar que els cotxes-patrulla informen periòdicament a través de la megafonia de la necessitat de quedar-se a casa.


Decret restricció horària establiments comercials

 

Below Content Viewlet

Document Actions