Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament de Premià de Dalt manté tots els serveis essencials

La resta de treballadors/es prestarà els seus serveis en modalitat de Teletreball

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament de Premià de Dalt ha decidit suspendre l’activitat laboral del seu personal i ha decretat serveis mínims, en compliment de les mesures de prevenció per fer front a la propagació del coronavirus. Per raons de salut pública i de responsabilitat ciutadana, es limita la prestació dels serveis públics del Consistori i de la Societat Municipal La Pinassa a aquells que siguin estrictament necessaris per a garantir el funcionament dels serveis públics bàsics o estratègics. Es restringeix al màxim la mobilitat dels càrrecs electes i del personal, excepte aquells desplaçaments que es considerin indispensables.

L’alcalde, Josep Triadó, ha signat el dilluns 16 de març de 2020 un nou decret per establir els serveis públics essencials que es mantindran operatius per donar servei a la ciutadania, arran de la situació generada pel coronavirus a partir d’aquesta data i fins a nous avís.

Es tanquen totes les dependències municipals, garantint l’atenció en els serveis bàsics o estratègics, a través de sistemes alternatius al presencial, com l’atenció telefònica o telemàtica, sempre que sigui possible. Es tanca l’accés als parcs infantils, zones d’esbarjo i/o lleure i espais de socialització canina de can Verboom i can Vilar amb l’objectiu d’evitar l’afluència de grups de persones.

Aposta pel Teletreball

Es dispensa de treballar presencialment al personal, excepte aquelles persones a qui els resulta impossible treballar de forma no presencial. En aquest supòsit, les tasques es faran per torns per a evitar cadenes de contagi.

El treball s’haurà d’executar per via telemàtica o similar quan sigui possible i estar disponible durant l’horari habitual de la jornada de treball. El personal podrà ser requerit al treball presencial en cas d’emergència.

Serveis essencials

Es tracta dels departaments municipals següents:

  • Oficina d’Atenció al Ciutadà
  • Policia Local
  • Serveis Socials
  • Sistemes digitals

En el cas de Serveis Socials, l’Ajuntament ha habilitat un telèfon d'assistència per a les persones vulnerables que permeti activar les accions neccessàries per a garantir l’atenció bàsica a la ciutadania segons les mesures excepcionals i recomanacions en relació als Serveis Bàsics d’Atenció Social, dictades per la Direcció General de Serveis Socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

L’Ajuntament insisteix a transmetre un missatge de tranquil·litat al conjunt de l’organització i de la ciutadania, amb el compromís de seguir aportant informació actualitzada. Igualment, recorda que totes les mesures preses són d’acord als criteris establerts per les autoritats sanitàries competents.

L’activitat oficial queda suspesa

El consistori suspèn mentre duri la situació actual tota l’activitat oficial, i les reunions dels seus òrgans de govern. La resta es farà tot per via telemàtica.

Below Content Viewlet

Document Actions