Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament condemna l'assassinat presumptament homòfob a la Corunya i rebutja tota mena de violència

S'ha convocat una concentració de rebuig i condemna a l'assassinat per avui dilluns 5 de juliol a les 8 del vespre a la plaça de la Fàbrica.

Above Content Body

Content Core

Després de la reivindicació el passat 28 de juny del Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBI, s’ha conegut una tràgica notícia. La matinada del passat dissabte, 3 de juliol, un jove gai de 24 anys va rebre una brutal pallissa que li va causar la mort. L’entorn de la víctima assegura que es tracta d’un crim d’odi per la seva orientació sexual. Mentre la policia investiga la mort d’en Samuel, i sembla ser que ja s'han practicat detencions, el jutge d’instrucció de la Corunya ha decretat el secret de sumari, i família, persones conegudes i amistats del jove han impulsat una campanya a les xarxes socials, tot reclamant justícia sota l’etiqueta #JusticiaParaSamuel #JustíciaperaSamuel.

L’Ajuntament de Premià de Dalt condemna rotundament l’assassinat, i se suma a la campanya per a retre homenatge i recordar en Samuel, així com per demanar que les autoritats identifiquin, localitzin i jutgin els culpables.

En aquest sentit, entitats de tot Catalunya i l’Estat espanyol convoquen concentracions de rebuig i condemna per l’assassinat d’en Samuel per avui dilluns 5 de juliol a les 20 hores. En el cas de Premià de Dalt la concentració es farà a la plaça de la Fàbrica, davant l’Ajuntament.

Below Content Viewlet

Document Actions