Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament atén per telèfon i via telemàtica

Amb el servei gratuït idCAT Mòbil podeu fer els tràmits que necessiteu sense sortir de casa

Above Content Body

Content Core

El Consistori recorda a la ciutadania que si necessita realitzar alguna gestió de manera urgent, pot utilitzar el servei idCAT Mòbil donant-se d’alta al següent enllaç i accedint a un sistema de paraula de pas enviada al telèfon mòbil per iniciar la tramitació telemática.

En aquests dies de confinament, podeu seguir fent tràmits amb l’Administració, sense necessitat d’haver-vos de desplaçar a l’Ajuntament que roman tancat al públic per la situació d'emergència i Estat d'alarma que estem patint. Únicament heu de registrar les vostres dades de contacte en el fitxer de la Seu electrònica que trobareu en aquesta adreça. Us recomanem utilitzar el navegador Internet Explorer.

Heu de triar l’opció sense certificat i tenir:

  • DNI
  • Targeta sanitària
  • Mòbil

Un cop us hagueu donat d’alta a la Seu electrònica, ja podeu formular sol·licituds, queixes, suggeriments o qualsevol altra gestió a través de la pàgina web premiadedalt.cat - Seu electrònica – Tràmits – E-tram.

  • Heu d'anar a la rodeta d’Eines, situada a la dreta de la pantalla – configuració de vista de compatibilitat i afegir la pàgina seu.cat.
  • Podeu seleccionar qualsevol tràmit o escollir instància genèrica.
  • Empleneu la sol·licitud utilitzant l’idCAT Mòbil o, si disposeu de DNI electrònic certificat digital de la FNMT, escolliu l’opció que correspongui.

En el supòsit que actueu en representació d’una altra persona/entitat/empresa: heu de marcar la casella “És necessari marcar aquesta casella si s'emplena el formulari en representació d'una altra persona” i posar com a Dades del Sol·licitant, el nom de l’empresa/entitat i CIF i com a representant les seves.

Below Content Viewlet

Document Actions