Notícies

Navigation Bar

La vacunació anti-Covid19 a la Llar d'Avis El Carme és la portada de la revista de febrer 2021

El passat 25 de gener se'n va administrar la segona dosi, per tant, ja s'hauria assolit la immunitat d'aquesta residència de Premià de Dalt.

Above Content Body

Content Core

A banda de la vacunació, la reactivació eonòmica és un dels àmbits destacats del numero 155 de la revista municipal 'La Pinassa'. D'una banda, a les seves pàgines s'informa de la participació de Premià de Dalt en el programa 'Treball, Talent i Tecnologia' de la Diputació de Barcelona, gràcies a la qual s'ha rebut una subvenció de 25.000 euros per a impulsar l'economia local. I de l'altra, el Club Emprèn organitza la 3a Jornada de Capacitacio Empresarial, de nou de forma telemàtica i en aquesta ocasió dedicada al Teletreball, riscos i oportunitats. Les inscripcions ja estan obertes.

La programacioó cultural i promocional 'L'Odissea', el viatge d'Ulisses per Premià de Dalt al llarg de tots els mesos de l'any amb propostes i escenaris diversos, és el tema que ocupa les pàgines centrals. Quant a activitats, Oncolliga anuncia que posposa la Setmana Oncològica de Premià de Dalt, i l'Associació de Veïns del barri Sta. Maria, Sta. Anna-Tió estrena nou logotip, creació d'una veïna, la Blanca López Padilla.

L'entrevista aquest mes és a l'Anna Colet 'Clemm', una artista indie-folk veïna nostra que acumula gran talent tot i la seva joventut. Descobriu-la i us sorprendrà segur!

 


 

La Pinassa 155

Below Content Viewlet

Document Actions