Notícies

Navigation Bar

La seguretat és el tema destacat de la revista municipal de novembre

"La Pinassa" entrevista en aquesta ocasió a dues mestres històriques de les escoles Marià Manent i Santa Anna, l'Ana Maria Benedicto i l'Anna Lorente, que acaben de jubilar-se

Above Content Body

Content Core

En el número 138 de la revista municipal, el reportatge de les pàgines centrals es dedica a la seguretat a l'interior de domicilis, amb una anàlisi dels robatoris i de com es produeixen, i tota una sèrie de mesures preventives a tenir en compte.

Sens dubte, les obres de la sala polivalent/gimnàs dins del recinte de l'Escola Santa Anna que ja han començat és també una notícia important, especialment pels alumnes d'aquest centre i pels veïns del barri que podran utilitzar-la com a equipament sociocultural en hores no lectives.

A nivell cultural, 'La Pinassa' destaca dos esdeveniments. D'una banda, l'edició de tardor de l'EscenARTS que comença el 10 de novembre. Enguany des de Cultura/Arts Escèniques ens proposen dues obres de teatre i el Concert de Nadal, aquest a la Parròquia de Sant Pere, amb l'Orquestra Catalana de Cambra. I des de Turisme, ens arriba la inauguració l'11 de novembre d'una nova ruta cultural i guiada per a descobrir Premià de Dalt, 'Passejant amb Marià Manent' que ens proposa descobrir els encants del nostre poble a partir de la mirada del poeta.

L'agenda d'activitats, els acords de ple, les imatges en què etiqueteu #premiadedalt a Instagram, la Happy Ride Weekend i la jornada participativa i voluntària de neteja del bosc són altres informacions que podreu llegir, a part de les recomanacions literàries de la Biblioteca Jaume Perich i la secció 'Poemes il·lustrats' que ens proposa l'Associació d'Artistes de Premià de Dalt.

Entrevista a Ana M. Benedicto i Anna Lorente

Reportatge, 'La seguretat, màxima prioritat'

Cliqueu AQUÍ per a descarregar-vos-el.

Below Content Viewlet

Document Actions