Notícies

Navigation Bar

La reconeguda ceramista Elisenda Sala protagonitza l'Onze de Setembre a Premià de Dalt

El Monument a l'Onze de Setembre de 1714, situat al passeig de can Balet, és l'espai central on cada any se celebra institucionalment la Diada a Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

La celebració institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Premià de Dalt començarà a les 11 del matí a la plaça de la Fàbrica, davant l'Ajuntament, on cada 11 de Setembre oneja la senyera estelada, tal i com es va acordar en el Ple de la Corporació. D'allà io fins al Monument a l'Onze de Setembre de 1714, al passeig de can Balet, es farà una cercavila amb els tambors New Wave percussion i els Gegants de Premià de Dalt.

A les 11.30h l'alcalde, Josep Triadó, hissarà l'estelada allà situada al so d'El Cant de la Senyera. Tot seguit, Sergi Baena dansarà el BAll homenatge, acompanyat per Jaume Batlle (guitarra), Oriol Cases i Adrià Santacreu (violins).

L'Elisenda Sala serà la persona que llegirà el text amb què es commemora la Diada a Premià de Dalt i, en cabar, tindran lloc les ofrenes florals a càrrec de les entitats locals. Seguidament, els Geganters faran una ballada i la celebració institucional de l'Onze de Setembre al municipi acabarà amb la interpretació de l'Himne Nacional de Catalunya, Els Segadors, a càrrec de la Coral Primiliana de veus femenines.

 

Below Content Viewlet

Document Actions