Notícies

Navigation Bar

La recollida a domicili de restes vegetals, portada de La Pinassa de febrer

A partir de l'1 de març, l'Ajuntament posa en marxa aquest nou servei adreçat únicament a particulars.

Above Content Body

Content Core

La revista municipal del mes de febrer dedica part de les seves pàgines als residus que generem cadascú de nosaltres. Així, la coberta l'omple la posada en marxa, a partir de l'1 de març de 2022, del servei gratuït de recollida domiciliària de les restes vegetals de cases particulars. Es tracta d'una nova acció per evitar el col·lapse dels contenidors de matèria orgànica, afavorir el reciclatge i alhora per a una major comoditat de la persona usuària.

El funcionament és molt senzil. Qui vulgui, només ha de sol·licitar-ho al web municipal o bé per telèfon; l'empresa municipal La Pinassa es posarà en contacte i depenent de la quantitat de residus vegetals a recollir, us facilitarà un model o altre de saca o contenidor. Us el deixarà i posteriorment us el passarà a recollir.

També en matèria de Medi Ambient, la revista informa de la nova campanya municipal, amb la col·laboració d'Ecoembes i Ecovidrio, per a conscienciar tothom de la necessitat de separar els residus que generem, una acció fonamental per combatre el canvi climàtic que duu per eslògan "Premià de Dalt: separes o contamines?".

Les més de 3.000 vacunes pediàtriques posades, obres diverses, la recollida de més de 38 tones de tèxtil usat a Premià de Dalt durant eel 2021 o la celebració del campionat de futbol infantil "The International Carnaval Cup" del 25 al 27 de feberr, són altres informacions que trobareu a les pàgines de "La Pinassa".

En l'apartat d'entrevista, els companys de Premià de Dalt Media ens ofereixen la seva conversa amb la Glòria Subirats, dorectora de la Llar Carme.

Descarregueu-vos aquí La Pinassa 165.

 

Below Content Viewlet

Document Actions