Notícies

Navigation Bar

'La Pinassa' del mes de setembre s'obre amb la tornada a les escoles

Una tornada clarament marcada per la seguretat davant la Covid 19

Above Content Body

Content Core

L'ajornament de l'Ulisses Fest, el festival que a finals de setembre organitza l'Ajuntament al voltant de la troballa arqueològica del Plat d'Ulisses, és una de les notícies més destacades de la revista municipal del mes de setembre de 2020. L'altre gran tema és el canvi de lluminàries a tecnologia LED, una actuació que ess fa a tot el municipi i que representa un important estalvi econòmic i també medi ambiental, a banda d'una major seguretat per la qualitat llumínica que suposa.

Completen la revista la informació sobre la lluita contra la vespa asiàtica i la petició de col·laboració de veïnes i veïns per a localitzar-ne els ruscs; l'alliberament el 31 d'agost del 2021 del peatge de l'autopista del Maresme; una nova subvenció de la Diputació de Barcelona de 783 mil euros i un reportatge a les pàgines centrals sobre la tornada a l'escola i les mesures de seguretat per a evitar nous rebrots. L'entrevista, en aquest número 151, és a la Blanca Aragó, mestra i exdirectora de l'Escola Santa Anna.

Com sempre, la revista també inclou l'opinió dels diversos grups polítics municipals, els acords de ple, una col·laboració literària i un recull de les imatges més destacades de Premià de Dalt a Instagram. 


 

Revista municipal setembre 2020

Below Content Viewlet

Document Actions