Notícies

Navigation Bar

La Biblioteca Jaume Perich rep 4000 visites més que l'any anterior

Above Content Body

Content Core

Després de 5 anys de servei, la Biblioteca de Premià de Dalt està plenament consolidada al municipi i avui ja és un centre bàsic en l'accés a la societat de la informació, la cultura, la formació i l'autoaprenentatge, a més de ser un espai de trobada social pels premianencs. Així ho corroboren les estadístiques de l'any 2008 les quals reflecteixen que durant aquest any l'equipament ha rebut 4.181 visites més que l'anterior, destacant l'especialització en còmic polític, amb un augment considerable del fons i una variada oferta cultural (concurs infantil, taller d'iniciació, exposició...). Durant el 2008 s'han adquirit 3.374 documents i avui el fons total és de 31.347 documents.

El resum estadístic del 2008 de la Biblioteca Jaume Perich també posa de relleu que cada vegada hi ha més usuaris del servei de préstec interbibliotecari (prop de 800), que permet accedir al fons d'altres biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona. Una altra dada interessant és que 3.900 persones disposen de carnet de la Biblioteca, gairebé el 40% de Premià de Dalt. Per usuaris, els més majoritaris són els adults seguits dels infantils; i per a lloc de procedència destacar que la gran majoria són de Premià de Dalt (sobretot del Nucli Antic i barri del Remei) tot i que n'hi ha d´altres poblacions veïnes com ara Premià de Mar (2.294) o Vilassar de Dalt (340).

Pel que fa a la difusió de les activitats de la Biblioteca Jaume Perich i Escala, l´equipament disposa d´un espai propi a la pàgina web municipal, Anar a la portada en aquesta mateixa web.

Below Content Viewlet

Document Actions