Notícies

Navigation Bar

La bassa de can Figueres ja està en perfecte estat

Aquest mes de febrer s’ha pogut dur a terme la neteja integral de la bassa i la instal·lació d'una bomba d'airejat que ha de permetre un millor manteniment de les condicions de l'aigua de la bassa.

Above Content Body

Content Core

L’any passat la bassa de reg de Can Figueres va ser objecte d’un acte vandàlic que va canviar les condicions de l’ecosistema afectant els peixos que hi viuen i, de retruc, la canalització de l'aigua.

A partir d'aquell moment, des de la Regidoria de Salut s’ha treballat per tal d'estabilitzar les condicions fisicoquímiques de l’aigua. De forma paral·lela, es va valorar la instal·lació d’una bomba d’airejat.

Actualment aquest mes de febrer s’ha pogut dur a terme la neteja integral de la bassa i la instal·lació d’aquest aparell, una bomba d'airejat, que ha de permetre un millor manteniment de les condicions de l'aigua de la bassa.

Mantenir aquest estol de peixos permet lluitar contra els insectes, com mosques i mosquits que podrien afectar a la convivència als Jardins de Can Figueres, a banda que és un element més per a gaudir de la bellesa del jardí de can Figueres i entorn.

 

  

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions