Notícies

Navigation Bar

El Nostre Comerç ja té web

La pàgina de l'Associació de Comerciants de Premià de Dalt inclou la botiga online on poder fer les vostres compres de productes i serveis mitjançant internet

Above Content Body

Content Core

El projecte de web ha estat subvencionat per la regidoria de Comerç i Promoció de la Vila, i la Diputació de Barcelona en una clara aposta de dinamització comercial de Premià de Dalt.  La pàgina consta de diferents apartats perquè totes les persones que el visitin coneguin què ofereix a nivell comercial i també empresarial el municipi. Tots els negocis associats tenen un espai propi de presentació, a part de la botiga online, per a conèixer amb tot detall què ens ofereixen.

E-commerce, compres per internet

La botiga online posa al servei de tothom l’oferta dels diferents establiments i serveis per tal de reforçar les compres al municipi, consolidant la marca “Comerç de Premià de Dalt”, sense sortir de casa.

Els principals objectius de l’Associació de Comerciants són aquests:

  • Activar el comerç, professionals i empreses de Premià de Dalt.
  • Promocionar i informar al poble sobre tots ells.
  • Crear sinèrgies i accions que beneficien al poble i a la seva xarxa comercial.

Actualment, hi ha 65 negocis al web. Els establiments comercials, empreses o professionals que vulguin formar part de l’associació, ho poden fer a través del seu web.

 

Below Content Viewlet

Document Actions