Notícies

Navigation Bar

L’Antoni Bassas inaugurarà l’Aula d’extensió universitària de Premià de Dalt

L’aula sorgeix amb l'objectiu de difondre la cultura entre la gent gran, dins l'àmbit universitari.

Above Content Body

Content Core

El proper dijous 30 de gener s’activa l’Aula d’extensió universitària de Premià de Dalt amb una conferència inaugural a càrrec del periodista Antoni Bassas, col·laborador de diversos mitjans de comunicació i cofundador del diari ‘Ara’. La conferència és oberta a tothom i té lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Premià de Dalt, a les set de la tarda. 

És una associació de caràcter cultural i educatiu, sense ànim de lucre, amb plena autonomia, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra que és qui vetlla per la seva qualitat i està integrada dins d’ AFOPA (Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya).

Qui hi pot participar ?

L’Aula és oberta a totes les persones interessades en la cultura, sense límit màxim d’edat ni formació específica i, sobretot, amb ganes de mantenir i ampliar els seus coneixements

Per fer-se soci de l’Aula, cal omplir la butlleta d’inscripció amb les dades personals (formulari inscripció), que us serà facilitada pels membres de la Junta o tramesa per correu electrònic així com abonar una quota anual de 40€.

Què ofereix?

Per apropar la cultura a la gent, l’Aula organitzarà:

  • Classes quinzenals, els dimecres, sobre temes diversos amb una durada d’entre hora i mitja i dues en funció de la temàtica. Totes les classes finalitzaran amb un col·loqui obert a la participació del públic assistent.
  • S’impartiran per professorat universitari i per especialistes de reconegut prestigi en les diferents matèries.
  • Cursos monogràfics: duraran quatre sessions i es completaran amb una visita, un concert, una excursió relacionada amb el tema del curs.
  • Visites culturals: estaran relacionades amb el tema d’una classe programada durant el trimestre i es faran també trimestralment.
  • Tallers: de temàtica i durada variable, amb l’objectiu d’aprofundir i ampliar aspectes que resultin particularment interessants. Seran activitats dirigides amb la participació dels assistents.
  • Visites a museus: activitat per donar a conèixer els museus més significatius de Catalunya i amb visites guiades per al nostre col·lectiu.
  • Viatges i sortides: que tinguin una relació i una coherència amb les línies temàtiques proposades per l’Aula.

 

On es faran les conferències?

Les conferències s’impartiran a la seu de l'Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt, a l'edifici“La Benèfica” al Carrer de Sant Crist, 2, el dimecres cada quinzena a les 18:30 h.

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions