Notícies

Navigation Bar

L’Ajuntament revalida el 100% de transparència i qualitat de la comunicació pública

El Consistori és un dels 39 municipis més transparents dels 947 que hi ha a Catalunya actualment i ha rebut el reconeixement per sisè any consecutiu.

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament de Premià de Dalt  ha revalidat, un any més, el Segell Infoparticipa, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya: ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Aquest reconeixement avalua l’índex de compliment de transparència dels webs corporatius a partir d’aplicar una sèrie d’indicadors adaptats a la llei i al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública.

Premià de Dalt està entre els 39 municipis, dels 947 que hi ha a Catalunya, que ha obtingut la major puntuació dels guardons i un dels 6 únics municipis de la comarca del Maresme en aconseguir-hi, junt a Premià de Mar, Mataró, El Masnou, Arenys de Munt, i Alella.

Enguany, l’Ajuntament de Premià de Dalt ha tornat a estar reconegut, per sisè any consecutiu, amb el 100% de la puntuació. L’alcalde, Josep Triadó, ha recollit el guardó en un acte que ha tingut lloc a l’auditori de l’UAB i que ha comptat amb la presència del conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Bernat Solé Barril, i del rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Javier Lafuente Sancho. Triadó ha destacat “la importància de tornar a rebre aquest guardó que reconeix la bona feina que porta
 a terme el nostre Ajuntament a través del departament de Comunicació en el desplegament de la transparència i l’impuls a les polítiques de bon govern, que és una de les nostres prioritats”.


El Segell Infoparticipa s’ha atorgat a 121 ajuntaments (vuit més que l’any passat), dels quals, 39 han obtingut un 100% d’indicadors positius. Aquesta és la vuitena edició del certamen, un guardó que pretén ajudar a assolir una major eficàcia i eficiència comunicativa a partir de fer un seguiment continuat de les informacions publicades als webs institucionals de les diferents administracions d’àmbit local, comarcal o provincial per avançar en una millor comprensió de la informació que es publica.

 

Below Content Viewlet

Document Actions