Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt s'afegeix al manifest per reclamar un confinament 'més estricte'

L'Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació de Micropobles de Catalunya, demanen que tothom es quedi a casa excepte els treballadors de serveis essencials davant la crisi de la covid-19.

Above Content Body

Content Core

Davant la situació excepcional que està vivint Catalunya i bona part del món, l'Associació Catalana de Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació de Micropobles de Catalunya (AMC) han elaborat el manifest #Aturemelcovid19, amb la voluntat de transmetre un missatge d'unitat i reivindicació del món local davant de la pandèmia global, demanar un confinament efectiu, alhora que posa l'accent en les eines, recursos i decisions necessàries per salvar la salut de les persones, especialment les més vulnerables, les empreses i els pobles i ciutats de Catalunya.

Premià de Dalt s'adhereix al manifest unitari promogut pel municipalisme català davant la crisi del coronavirus. Un manifest de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) que reclama el confinament "estricte" de la població per tenir com a prioritat "la salut de les persones" alhora que demana l'implementació de mesures econòmiques per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la covid-19.

El manifest, a banda de reclamar infraestructures sanitàries i ajuts als treballadors i famílies més necessitades, també demana un confinament més estricte per tal que tothom es quedi a casa amb l'excepció només d’aquelles persones que treballen en serveis establerts com a essencials, amb l'objectiu i prioritat de tallar de manera efectiva la cadena de transmissió.


 

Decret Manifest municipalista unitari

Below Content Viewlet

Document Actions