Notícies

Navigation Bar

L’Ajuntament de Premià de Dalt, de nou 100% transparent

El Consistori obté el Segell Infoparticipa 2018 a la qualitat i transparencia de la comunicació pública local

Above Content Body

Content Core

L'Ajuntament de Premià de Dalt ha tornat a obtenir el Segell Infoparticipa 2018, el màxim reconeixement a la qualitat i transparència de la comunicació pública local, amb la máxima puntuació possible, el 100% dels indicadors.

Aquest reconeixement s'atorga anualment pel Consell Certificador d'Infoparticipa, presidit per la doctora Victòria Camps, catedràtica d'Ètica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El Mapa InfoParticipa és un producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, resultat d'haver desenvolupat i validat l'any 2012 el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

Aquest és el 6è any que es realitza aquesta avaluació per part del Laboratori de Periodisme i Comunicació de la UAB. I una vegada més, Premià de Dalt ha obtingut la nota més alta, el 100% de transparència. Dels 947 municipis avaluats, 32 ajuntaments han obtingut el distintiu màxim, 4 d'ells de la comarca del Maresme, repeteixen Premià de Mar i Premià de Dalt i enguany s'hi afegeixen Alella i El Masnou.

Aquest distintiu és una garantia que l'Ajuntament treballa per donar una informació transparent i transversal i des del departament de Comunicació s'aposta per una continuïtat en aquesta línia de treball.

El lliurament dels guardons tindrà lloc el proper dia 13 de març al Saló d’actes del Rectorat de la UAB, i el recolliran l’alcalde, Josep Triadó, i el regidor de Comunicació, Alejandro Costa Urigoitia. Aquest explicava satisfet que, “molts partits s'omplen la boca parlant de transparència, de renovació... però nosaltres preferim posar fil a l'agulla i treballar per transformar les paraules en fets. I aquest reconeixement ens demostra que a Premià de Dalt les coses es fan bé, que som un Ajuntament transparent i que estem al servei dels nostres veïns”.

 

Below Content Viewlet

Document Actions