Notícies

Navigation Bar

L’Ajuntament activa les primeres 10 persones col·laboradores per ajudar els col·lectius més vulnerables

Van vestides amb una armilla de color fluorescent on s’indica el servei que porten a terme

Above Content Body

Content Core

A partir d’avui 27 de març de 2020, es posen en marxa les primeres 10 persones d’aquesta xarxa de voluntariat que coordinen els Serveis Socials municipals. Es tracta de persones voluntàries i veïnes de Premià de Dalt que, entre altres, van a comprar, a la farmàcia, treuen a passejar el gos o fan trucades d’acompanyament a persones vulnerables que no poden sortir de casa seva. Alhora també poden detectar possibles casos de vulnerabilitat fins ara desconeguts per tal d'activar l'atenció social necessària.

Per tal d’atendre les peticions d’aquest col·lectiu vulnerable o der risc, el consistori ha habilitat un formulari al web per a registrar-se com a persona voluntària de la xarxa solidària.

Aquest exemple de solidaritat del veïnat de Premià de Dalt s’afegeix al d’un grup de veïns/es que estan fabricant mascaretes casolanes per a repartir entre gent gran i establiments comercials del poble.

Persones amb necessitat de suport i acompanyament

Les persones que tinguin alguna necessitat de rebre suport per a la realització de les seves tasques habituals perquè són població de risc i no poden sortir de casa, també poden comunicar la seva situació a l'Ajuntament a través del correu electrònic  o per telèfon trucant o enviant un WhatsApp, de 8 a 20 hores, al número 673 037 014

Cal dir que no s'atendran consultes relacionades amb la salut per les quals cal trucar als telèfons oficials: 061 Salut Respon, 112 Emergències o 012 Informació de la Generalitat de Catalunya.

Below Content Viewlet

Document Actions