Notícies

Navigation Bar

L’1 de juliol s’estrena el 25è Jazz en la Nit

Us proposem 5 actuacions musicals d’artistes que han deixat petjada al festival i que són de primer nivell.

Above Content Body

Content Core

El Festival de Jazz de Premià de Dalt, el Jazz en la Nit, va néixer fa vint-i-sis anys amb la idea de recuperar el jazz com a gènere estable i proposta musical alternativa a la que venia oferint-se al municipi, bàsicament música clàssica a través del Festival de Música del Maresme.

Avui, són pocs els músics de jazz catalans que no han tocat als jardins de can Figueres tocat al pati de can Figueres o que no n'hagin sentit a parlar en aquestes primeres vint-i-cinc edicions. Jazz en la Nit és ja un cicle consolidat en el circuit professional del jazz del nostre país.

L’any passat la situació de plena pandèmia va fer impossible celebrar els 25 anys del Jazz en la Nit, i en conseqüència, hem decidit traslladar la programació prevista a l’edició d’enguany.  Concretament, la línia artística de la programació d’aquesta edició de celebració ha estat convidar a diferents músics que, per una o altra raó, han deixat empremta al Jazz en la Nit en les seves anteriors visites.

Un programa d'aniversari especial

Com a tret de sortida, dijous 1 de juliol gaudirem del Blues i Boogie Woogie de Lluís Coloma qui presentarà el seu nou treball discogràfic, Piano Solo. Coloma és un pianista que ens ha visitat en diferents ocasions omplint de ritme i energia els jardins de can Figueres.

Divendres 2 de juliol, comptarem amb la presencia d’un duet que reuneix a escena dos dels músics sens dubte més consolidats del jazz del nostre país, Andrea Motis i Ignasi Terraza, que ens faran viure i reviure petits grans moments.

El 9 de juliol us proposem redescobrir l’encreuament de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils, el guitarrista Juan Gómez Chicuelo i el pianista Marco Mezquida. Flamenco, Jazz, música sense etiquetes... MÚSICA en majúscules.   

Els Mambo Jambo van crear la seva Arkestra per a celebrar el seu 10è aniversari i tornen a Premià de Dalt, eldivendres 16 de juliol,  per oferir-nos un show d’impacte ple d’energia que no deixarà ningú indiferent.

Per baixar el teló d’aquest festival d’aniversari, divendres 23 de juliol gaudireu d’una producció de luxe feta a mida per aquests 25 anys del Jazz en la Nit. La Big Band Maresme serà la protagonista d’aquesta vetllada, única i irrepetible, acompanyada de grans noms de l’escena musical del país que ens han visitat en edicions anteriors: Big Mama Montse, Jonathan Herrero, Susana Sheiman, Pere Martínez, Biel Ballester i Vicens Martin.

El cartell és una creació de la dissenyadora gràfica de Premià de Dalt, Lali Rodríguez Tió.

Compra d'entrades, només per internet

Les entrades ja estan disponibles i únicament es venen per internet al web de CODETICKETS -per a garantir el control d’accés al festival- i ja les teniu disponibles. Enguany, amb el context de pandèmia, no hi haurà servei de ludoteca per als infants. L’aforament està limitat i hi haurà servei de restauració. Les entrades tenen un preu de 12€ i les persones menors de 25 anys, 9€ (inclosos els infants). 

Us animem a celebrar aquest aniversari tan especial del Jazz en la Nit a partir del dijous 1 de juliol, i els quatre divendres de juliol restants. Que soni el Jazz!

Cliqueu la imatge de cada concert per a comprar l'entrada al concert desitjat:

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions