Notícies

Navigation Bar

Jornada de vacunació sense cita contra la COVID-19 dirigida a persones de 60 anys o més de Premià de Mar i Premià de Dalt

Aquesta acció vacunal es fa dilluns 20 de desembre de 16 a 20h al Pavelló Voramar de Premià de Mar.

Above Content Body

Content Core

L’Equip d’Atenció Primària Premià de Mar ha organitzat una jornada de vacunació sense cita pel dilluns 20 de desembre de 16 a 20h al Pavelló Voramar (Riera de Premia, 64 – 08330 | Premià de Mar).

S’administrarà la dosi de reforç contra la COVID-19 a persones a partir de 60 anys en endavant (sempre i quan faci 6 mesos o més des de l’administració de la segona dosi), i a les que només tinguin una dosi de la vacuna Janssen.

Important recordar que durant aquesta jornada no es farà vacunació infantil, que sí es fa a la sala de plens de l'Ajuntament de Premià de Dalt.

Totes les persones de Premià de Mar i Premià de Dalt que estiguin interessades i compleixin els criteris establerts, poden presentar-se sense cita dins l’horari indicat.

A l’àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.400.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.

Al Maresme concretament l’ICS compta amb 12 equips d’atenció primària que atenen en 12 centres d’atenció primària i 12 consultoris locals.

Below Content Viewlet

Document Actions