Notícies

Navigation Bar

Ja us podeu apuntar al Coaching Ocupacional per a trobar feina

L’Ajuntament posa a la vostra disposició un professional de l’orientació i inserció professional

Above Content Body

Content Core

Si esteu buscant feina i voleu dedicar temps efectiu 100% en trobar-ne, us podeu inscriure al programa d’entrevistes individuals i sessions grupals del ‘Coaching ocupacional’ que posa en marxa el Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica a partir del dimarts 15 d'octubre de 2019.

Des de l’Ajuntament s'ofereix, gratuïtament, un coach ocupacional, expert en orientació laboral i en selecció de personal. Francesc Gelida és un consultor de desenvolupament professional, docent i blogger a elcandidatoidoneo.com, un bloc influent en la matèria. Imparteix classes i ponències a empreses, universitats, ajuntaments, centres de formació i associacions sobre tècniques de recerca de feina i desenvolupament professional. Està a punt de llançar un portal d’ofertes de feina i d’intermediació laboral.

Durant 34 hores oferirà a les persones inscrites el seu assessorament i acompanyament, tant en entrevista individual com en sessions grupals, amb persones que com vosaltres, es troben en recerca de feina. El programa pretén ser totalment pràctic, amb recerca individual d’ofertes de feina dintre de les sessions. 

El programa comença amb sessió individual, continuarà en sessions grupals dos dies a la setmana, per acabar en sessió individual.

Sessions grupals – de 9:30 a 13:30

Dimarts 22 i 29 d’octubre, i dijous 24 i 31 d’octubre.

Dilluns 4 i 11 de novembre, i dijous 7 i 14 de novembre.

On es fa el Coaching Ocupacional?

Al Centre de Formació Permanent, situat a la plaça del Mil·lenari, 2, de Premià de Dalt. 

On inscriure-us?

Plaça del Mil·lenari, 5. Tel. 93 693 15 90. Correu electrònic 

Descarregueu-vos el programa sencer en aquest ENLLAÇ.

Below Content Viewlet

Document Actions