Notícies

Navigation Bar

Ja tenim guanyadora del sorteig comercial de Nadal!

La regidoria de Comerç i Promoció de la Vila ha realitzat de nou aquesta campanya de dinamització del comerç local a conseqüència de la bona acceptació assolida l'any passat. Enguany han participat 28 establiments comercials de les diferents zones del poble, els quals podeu consultar aquí.

Above Content Body

Content Core

La guanyadora del sorteig de la Campanya Comercial “ El Comerç de Premià de Dalt, aquest Nadal et porta un somni fet regal”  ha estat l'Estrella Infante, que va triar el somni 24 que correspon a  “ Cuida’t i Mima’t amb un lot de productes de dermofarmàcia” de la Farmàcia Josefina Garcia Vidal, per valor de 300€. El sorteig es va celebrar el passat 29 de desembre a la sala de plens de l'Ajuntament.

El comerç de Premià de Dalt et porta un somni fet regal! La campanya consistia en que cada establiment definís un pack de serveis i/o productes per un valor de 300€ que resultés atractiu, original i diferent. L'Ajuntament va repartir butlletes i bústies de participació entre tots els comerços adherits a la campanya, concretament 28, per tal que reparteixin les butlletes entre els seus clients, entre el 9 i el 22 de desembre de 2017.

Aquestes havien de triar quin regal els agradaria fer realitat en els comerços participants. I el 29 de desembre a la sala de plens de l'Ajuntament es va fer el sorteig del "somni" de la persona guanyadora amb una urna plena de totes les butlletes emplenades pels clients.

L'objectiu d'aquesta campanya és fer visibles els productes i serveis que els comerços locals ofereixen, donar més visibilitat a tots els participants i fidelitzar la clientela.

Enguany han participat 28 establiments comercials de les diferents zones del poble, els quals podeu consultar aquí.

Below Content Viewlet

Document Actions