Notícies

Navigation Bar

Ja tenim aquí la primera etapa de L’Odissea de Premià de Dalt

Es tracta de ‘Maridatge, l’art del Vi’ en el marc del cicle ‘Vi +’ del Consorci de la DO Alella

Above Content Body

Content Core

Una de les conseqüències generades per la pandèmia ha estat l’anul·lació de diversos actes i esdeveniments a Premià de Dalt. Diferents entitats i sectors han hagut de posposar les seves iniciatives per les mesures restrictives o bé per la incapacitat de portar-les a terme.

L’Odissea de Premià de Dalt vol ser la resposta de l’Ajuntament a aquesta problemàtica, a partir de la creació d’un viatge/programa amb diferents etapes, actes de petit format, que esperem anar cobrint cada mes, fins arribar a l’esperat moment de tornar a fer els grans esdeveniments tradicionals i estratègics de casa nostra. Com explica el regidor de Cultura, Ramon Golart, “L’Odissea és doncs un nou repte fet a partir de petits tasts i iniciatives que segur que ens permetran a tots conèixer- nos millor, generar noves sinèrgies, trenar complicitats i projectar tot el que som arreu!”

L’Art del Vi & Cultura Jove

Dissabte 17 d’octubre a les set de la tarda, la ‘Villa Can Duarry’ acollirà la primera etapa de L’Odissea de Premià de Dalt amb la quarta edició de l’acte cultural ‘Maridatge, l’art del Vi’, una activitat que promou el Consorci de la DO Alella en el marc del cicle d’activitats ‘Vi +’, amb la finalitat que la gent descobreixi la terra de la pansa blanca i alhora la riquesa artística local. L’activitat gratuïta consistirà en un tast de vins a càrrec dels cellers de la DO Alella i una mostra musical de talent jove de Premià de Dalt.

Cellers participants:

  • Joaquim Batlle
  • Testuan
  • Bouquet d’Alella
  • Albert Federico
  • Alta Alella

 

Joves talents de Premià de Dalt:

  • Alba Grassa
  • Aina Mataró & Aida Miquel
  • Nil Medina
  • Jaume Batlle & Alícia Vida

 

Inscripció prèvia

Aa conseqüència de la Covid 19, l’aforament es limitarà a 80 persones, totes elles amb inscripció prèvia. Les persones interessades s’han d’inscriure a l’adreça de correu electrònic prmd.turisme@premiadedalt.cat. A banda, tot el públic haurà de dur el DNI -per a identificar-se abans d’entrar-, mascareta i respectar la distància de seguretat establerta.

 

Below Content Viewlet

Document Actions