Notícies

Navigation Bar

Ja han començat les obres del Centre d'Atenció Primària de Premià de Dalt

Al solar de l’antiga escola Víctor Català, al barri Santa Anna - Tió. L'empresa constructora ha iniciat els treballs de preparació del terreny

Above Content Body

Content Core

Avui dilluns 10 de febrer de 2020, tal i com estava previst, han començat les obres de construcció del CAP, un equipament sanitari que donarà servei a tot el municipi de Premià de Dalt i a una part de Premià de Mar.

L’alcalde, Josep Triadó, la regidora de Salut, Marta Bosch, el primer i segon tinent d’alcalde, Alejandro Costa i Carles A. Medina, respectivament, junt a l’anterior regidor d’Urbanisme en la passada legislatura, Josep Font, s’hi han desplaçat per a comprovar in situ que començaven les obres del primer CAP de Premià de Dalt, després de 15 anys d’iniciar un procés que ha d’acabar-se amb la posada en marxa de l’equipament d’aquí a un any i mig aproximadament.

El nou centre, projectat per l’arqiuitecte Jordi Badia, tindrà més de 1.200 metres2 construïts i s'ha dissenyat tenint en compte una població potencial de 20.000 habitants.  Construccions Calaf ha començat el moviment de terres per condicionar els terrenys abans de la construcció de l'edifici.

Below Content Viewlet

Document Actions