Notícies

Navigation Bar

Inscriviu-vos a la jornada gratuïta "Let's clean up Europe" per a netejar el bosc de Premià de Dalt

Es farà dissabte 13 de maig de 2017 i el punt de trobada és la plaça de la Vila a 2/4 de 9 del matí. En acabar, esmorzar per a tothom!

Above Content Body

Content Core

Let's clean up Europe!Premià de Dalt s'afegeix a la campanya mediambiental Let's clean up Europe, per fomentar el respecte al nostre entorn i el civisme, dins de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus. És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

La jornada té caràcter familiar perquè es tracta de conscienciar grans i petits de la importància de tenir els nostres boscos lliures de deixalles.

Per participar a la jornada, que és gratuïta, cal emplenar aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (inscripcions obertes fins divendres 12, a les 14 hores). El punt de trobada és la plaça de la Vila (antic Ajuntament), dissabte 13 de maig, a les 08.30 hores.
En acabar la jornada, totes les persones participants estan convidades a un esmorzar.

Aquesta és una activitat familiar pensada perquè pares, mares i fills i grups d'amics comparteixin una jornada festiva i de conscienciació cívica.

La jornada l’organitza la regidoria de Medi Ambient, amb la col·laboració de l'ADF Premià de Dalt.

Avís: L'Ajuntament de Premià de Dalt no es fa responsable dels danys que puguin patir els participants en el decurs de l'activitat. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta.

 

Let's clean up Europe! a Premià de Dalt

Let's clean up Europe! a Premià de Dalt

Fitxer: netejaboscpremiA_dedalt_13052017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 420,46 kB

Consells de seguretat

Neteja de boscos amb seguretat

Neteja de boscos amb seguretat

Fitxer: CARTELL_SEGURETAT_NETEJABOSC.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 744,63 kB

Below Content Viewlet

Document Actions