Notícies

Navigation Bar

Incidències pel temporal de vent a Premià de Dalt

Branques i algun arbre caiguts, i elements d'algun fanal pel terra són algunes de les conseqüències de les fortes ventades que estem patint des de diumenge 19 de gener de 2020

Above Content Body

Content Core

El temporal de vent que està afectant des d’aquest passat cap de setmana El Maresme i altres indrets del país s’ha deixat notar amb força a Premià de Dalt.

Des de l’Ajuntament s’han rebut diverses comunicacions alertant de branques d’arbre, senyals de trànsit i alguns arbres que han caigut a terra. Justament la caiguda d’un arbre al camí de can Creus, ha llençat a terra un pal de llum i la Policia Local ha tancat aquest carrer a la circulació de vehicles. A La Floresta,a  la zona de Vista Alegre, la força del vent ha tombat un avet de 6 mestres d'una casa particular, i a la zona del Vogi ha arrossegat una pèrgola de jardí fins a la carretera d'Enllaç. El vent també ha afectat alguns fanals de la via pública, arrencant-ne la part superior.

Es recomana no realitzar activitats a l’aire lliure mentre durin les ventades. En aquest sentit, el Club Esportiu Premià de Dalt ja ha suspès totes les activitats esportives durant el dia d’avui.

 

Below Content Viewlet

Document Actions