Notícies

Navigation Bar

Èxit de l'acte d'homenatge a les víctimes de la Covid i als col·lectius que la combaten

L'acte públic va ser molt emotiu i va comptar amb la presència de persones que representaven tant els col·lectius més vulnerables a la Covid com els que encara a dia d'avui lluiten per eradicar la pandèmia.

Above Content Body

Content Core

Els jardins de Can Figueres compten amb un nou arbre, una olivera que sota el lema "L'Arbre de la Vida"  simbolitza el record i l'homenatge a víctimes de la Covid-19 i a les persones dels diferents col·lectius que treballen de forma incsansable per a superar-la.

Diumenge 17 d'octubre, l'Ajuntament i la Parròquia de Sant Pere van organitzar aquest acte públic en què es va donar veu a diferents persones perquè expressessin els seus sentiments sobre l'èxperiència viscuda amb la pandèmia. Personal municipal d'Acció Social, Via Pública, Policia Local, neteja i recolida de residus, voluntariat, personal sanitari, dels centres educatius, del sector comercial, gent gran, col·lectius vulnerables... tothom va tenir unes paraules en aquest esdeveniment. 

Adrià Barazón i Jaume Batlle van participar-hi amb la seva música, mentre que la reconeguda artista local Madola va ser la creadora de la placa que acompanya l'olivera, "L'Arbre de la Vida".

 

 

 

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions