Notícies

Navigation Bar

Es reforça la seguretat durant les festes de Nadal

Tant a nivell de Policia Local com a nivell de seguretat privada amb els "Serenos del s. XXI".

Above Content Body

Content Core

El govern municipal ha acordat prendre noves mesures en matèria de seguretat arran de l’increment de robatoris a l’interior de vehicles registrats en les darreres setmanes. Així, durant les festes nadalenques es reforçarà el patrullatge de la Policia Local i del cos de seguretat privada contractat per l’Ajuntament, els “serenos del s. XXI”.

En les darreres setmanes s’han registrat alguns casos de robatoris tant a l’interior de vehicles com també en domicilis de Premià de Dalt, fet que ha posat en alerta la Policia Local i Mossos d’Esquadra. Com a  mesura de prevenció, els agents han intensificat el patrullatge dels carrers del poble -també amb agents de paisà- i aquesta acció i es reforçarà de forma conjunta amb el cos de seguretat privada que complementa aquest servei policial.

A banda d’aquestes mesures, en el darrer ple de es va aprovar el Pressupost municipal per l’any 2022 i aquest inclou l’ampliació de la plantilla de la Policia Local amb dos nous agents i el reforç de la seguretat privada.  Com explica l’alcalde, Josep Triadó: “La seguretat ciutadana és una màxima prioritat i hi dedicarem els esforços que calgui”.

La Policia Local fa una crida a la ciutadania per a prendre les mesures necessàries en matèria de seguretat que aconsella el cos de Mossos d’Esquadra. Entre altres, assegurar quan sortim de casa que la deixem tancada amb doble volta de clau, instal·lar-hi alarma i, sempre que es pugui, deixar algun llum obert. Pel que fa a la seguretat dels vehicles, és fonamental no deixar res a dins que sigui visible (monedes, eines, roba, elements electrònics...) i assegurar-nos que l’hem tancat i que no hi ha cap finestra baixada.

La col·laboració ciutadana és fonamental. Davant qualsevol situació anòmala, truqueu d'immediat la Policia Local al tel. 93 693 15 00 o bé a Emergències al 112.

Informació relacionada

Seguretat de la llar a les teves mans

Robatoris

Below Content Viewlet

Document Actions