Notícies

Navigation Bar

Es prorroguen les mesures anti Covid-19 fins al 20 d'agost

Catalunya rebaixa de 400 a 250 casos el llindar del toc de queda als municipis i el prorroga dues setmanes més.

Above Content Body

Content Core

Amb la intenció de limitar la mobilitat i els contactes, sobretot en aquelles activitats socials que s’han vist més problemàtiques pel seu incompliment a les restriccions i recomanacions actuals, a partir del 15 de juliol entren en vigor noves mesures per prevenir els contagis de COVID-19 i l’impacte negatiu de la variant delta. Els canvis substitueixen la normativa anterior i, en tot cas, les restriccions seran revisables en funció de la situació epidemiològica, assistencial i de cobertura vacunal de la població.

Les mesures preveuen la tornada de certes limitacions a conseqüència de les actuals dades de la pandèmia a Catalunya. Aquest és el primer cop que el toc de queda es prorroga dues setmanes. Fins ara s’havia fet cada set dies.

Restriccions a Catalunya durant l’estiu per frenar els contagis

La cinquena onada de la Covid-19 està marcant les darreres setmanes de la pandèmia a Catalunya. Per aquesta raó, l’executiu català va recular i ha introduït de nou restriccions que ajudin a frenar l’increment de les infeccions mentre en paral·lel avança la vacunació de la resta de la població.

Primer va anunciar el tancament de l’oci nocturn en interiors, el tancament de qualsevol activitat més enllà de les 0.30 h i la prohibició dels actes multitudinaris de més de 500 persones. Com que no ha estat suficient per aturar l’allau de contagis es va implantar el toc de queda nocturn que es revisa cada setmana. En paral·lel, també es fan cribratges a les farmàcies per fer més segures les activitats de lleure infantil i juvenil.

Below Content Viewlet

Document Actions