Notícies

Navigation Bar

Entitats impulsores de la llei per erradicar el sensellarisme demanen que aquesta s’aprovi durant el 2023

180 persones assisteixen a la jornada "Una llei catalana pels drets de les persones sense llar", entre elles, la responsable del departament municipal d’Atenció Social.

Above Content Body

Content Core

La jornada va tenir lloc el dilluns 10 d’octubre i entre les persones assistents hi havia la cap del departament municipal d’Atenció Social, Núria Riera. L’acte es va centrar en com resoldre el fenomen del sensellarisme a Catalunya i va tenir lloc a la Casa de la Convalescència de la UAB.

Durant la jornada, que portava per títol "Una llei catalana pels drets de les persones sense llar", es va tractar sobre la Proposició de llei de mesures transitòries i urgents per a fer front i erradicar el sensellarisme, iniciativa legislativa que recull la Proposta de text legal que va impulsar i dirigir Antoni Milian i Massana, catedràtic de dret administratiu de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb la col·laboració d’un equip acadèmic i cinc entitats socials: Arrels,  Assís Centre d’Acollida, Càritas Catalunya, la Comunitat de Sant’Egidio Barcelona i Sant Joan de Déu Serveis Social Barcelona.

Les entitats estimen que 18.000 persones es troben en situació de sensellar a Catalunya, un 80% més que l’any 2016. Així mateix, demanen continuïtat en les polítiques socials que s’estan duent a terme per mitigar la pobresa i l’exclusió social.

Below Content Viewlet

Document Actions