Notícies

Navigation Bar

Ens afegim a la campanya 'Ara et toca a tu: Gràcies!' de la Diputació de Barcelona

El comerç dona vida als nostres pobles i ciutats, i tot i que ara els nostres carrers estan buits, ara més que mai, volem omplir-los de color, d’esperança i llançar un missatge d’agraïment als nostres comerciants.

Above Content Body

Content Core

És per aquest motiu que l’Ajuntament de Premià de Dalt s’ha sumat a la campanya impulsada per Diputació de Barcelona ‘Ara et toca a tu: Gràcies!’. La campanya té per objectiu el posar en valor el comerç alimentari de proximitat i els mercats municipals i setmanals que durant aquest temps de crisi sanitària, estan demostrant la seva importància en el teixit comercial dels nostres pobles i ciutats, abastint la ciutadania. 

La campanya de la Diputació de Barcelona pretén potenciar i reforçar el comerç local, i ajudar-lo a recuperar-se del gran impacte arran de la Covid-19 i alhora, conscienciar a la ciutadania de la importància de comprar en aquests establiments. Es vol posar en valor el comerç alimentari de proximitat i els mercats municipals que durant aquest temps de crisi sanitària, estan demostrant la seva importància en el teixit comercial del nostre poble, abastint la ciutadania.

A Premià de Dalt s'ha aprofitat la imatge de la campanya per a difondre mesures preventives a prendre a l'hora de comprar com per exemple, 'Ara toca mantenir 1,5 metres de distància', 'Ara toca posar-se els guants. Demana'ns-en!', 'Ara toca ajudar la gent gran. Fes-los tu la compra!', 'Ara toca entrar d'un en un', 'Ara toca sortir a comprar de manera individual', 'Ara toca usar gel desinfectant. Demana'ns-en!'.

      

      

      

Below Content Viewlet

Document Actions