Notícies

Navigation Bar

En marxa la reurbanització d'un altre tram del carrer de la Cisa

Dilluns 14 de maig comencen les obres de reurbanització entre el torrent can Pau Manent i el carrer Sant Josep

Above Content Body

Content Core

L’actuació es fa seguint el mateix criteri de reurbanització que es va dur a terme al tram comprès entre la Riera de Sant Pere i el torrent de Can Pau Manent. Aquest tram del carrer és de poca amplada (5 metres amb algun tram de 4m), encaixonat amb edificacions, moltes de les quals són construccions entre mitgeres del nucli antic. 

Amb les obres que comencen dilluns 14 de maig es renovaran els serveis actuals soterrats, és a dir la xarxa de clavegueram, aigua, gas i se n’instal·laran de nous com una conducció per a les aigües pluvials, i “daus” d’instal·lacions per a futurs passos de telecomunicacions o soterrament de la xarxa elèctrica. També es renovarà l’enllumenat públic, amb punts de llum clàssics adossats a façana. En superfície s’eliminen les barreres arquitectòniques, amb voreres i calçada al mateix nivell. 

El carrer de la Cisa és un dels més emblemàtics de Premià de Dalt. Comença a la Riera de Sant Pere i acaba al Santuari de la Mare de Déu de la Cisa. 

Aproximadament les obres tindran una durada de 4 mesos, amb un cost total de 290.000 euros. Per tant, passat l'estiu estaran enllestides la pacificació i urbanització del carrer.

Talls de carrer

Com que les obres inclouen la instal·lació d'una nova claveguera i un tub de recollida d'aigua pluvial, s'hauran de fer talls de circulació. Per aquest motiu, com ja es va fer anteriorment, el carrer de la Cisa serà de doble sentit entre l'avinguda Caritat i el passeig Coromina per a permetre el pas de vehicles. Us demanem doncs màxima precaució i que estigueu amatents als senyals que s'hi col·loquin i a les instruccions dels agents de la Policia Local.

Aparcament alternatiu i provisional a l'Espai la Fàbrica

Tal i com va passar en les obres d'un altre tram del carrer de la Cisa, l'Ajuntament de Premià de Dalt cedeix temporalment places a l'aparcament soterrat de l'Espai la Fàbrica als veïns i veïnes afectats per les obres que no puguin accedir als seus garatges. Les persones interessades únicament s'han d'apropar a les oficines de la Societat Municipal La Pinassa (1a planta de l'Ajuntament) i presentar la seva sol·licitud d'una plaça tot aportant del DNI i l'últim rebut del gual/entrada de vehicles conforme estan al corrent de pagament.

Situació del tram que es reurbanitza 

Below Content Viewlet

Document Actions