Notícies

Navigation Bar

En marxa els ajuts per a promoure l’ocupació

L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts econòmics perquè empreses i persones aturades creïn ocupació. Es tracta del Pla 3000 i del Pla de Fometn de l'Autoocupació

Above Content Body

Content Core

Des de primers d’abril s’ha obert el termini per a demanar el Pla 3000, el Pla Municipal de Foment de l’Ocupació 2018, i el Pla Municipal de Foment de l'Autoocupació. Aquestes accions s’adrecen a empreses que contractin persones en situació d’atur.  

Pla 3.000 Pla de Foment de l’Ocupació

La finalitat d’aquesta subvenció és sufragar part dels costos laborals de les empreses que contractin persones en atur, a jornada completa i/o parcial. La durada mínima del contracte ha de ser de 3 mesos dins el període establerts: del 30 de setembre de 2017 fins a l’1 d’octubre de 2018.

S’atorgarà la quantitat de 500€ per mes de contracte a jornada completa i persona contractada fins a un màxim de 3.000€. En el cas que es desenvolupi una jornada parcial aquesta no podrà ser inferior al 50% de la jornada completa.

Consulteu:

  1. Bases reguladores
  2. Model de sol·licitud

Pla Municipal de Foment de l’Autoocupació 

Aquest progama és per a persones que hagin iniciat o iniciïn una activitat empresarial com a autònomes entre l’1 de juliol de 2017 i l’1 de juliol de 2018 i té per finalitat sufragar part dels costos relacionats amb l’inici de l’activitat.

L’import a concedir serà de 1.500€ i s’ha d’acreditar estar en situació d’atur de forma prèvia a l’alta d’autònom.

Consulteu:

  1. Bases reguladores
  2. Model de sol·licitud

El termini de presentació de sol·licituds tant del Pla 3000 de Foment de l’Ocupació com el Pla Municipal de Foment de l’Autoocupació és l’1 d’octubre de 2018.

Podeu consultar aquí el fulletó que s'ha editat amb tota la informacio del Pla 3000 i del Pla Municipal de Foment de l'Autoocupació. Davant qualsevol dubte o ampliació de la informació, poseu-vos en contacte amb el Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica al tel. 93 693 15 90 o bé mitjançant correu electrònic.

 

Below Content Viewlet

Document Actions