Notícies

Navigation Bar

En marxa el repartiment de 1.143 mascaretes infantils al poble

El repartiment començava dilluns 4 de maig, fruit de la col·laboració entre ‘Mascaretes Solidàries’ i l’Ajuntament

Above Content Body

Content Core

Les mascaretes han estat confeccionades per persones voluntàries del municipi del grup ‘Mascaretes solidàries’ que aquests dies han treballat de valent des de casa perquè tots els infants de 3 a 12 anys de Premià de Dalt tinguin una mascareta per a sortir de casa.

Aquestes s’entreguen en un sobre i envasades, junt amb una comunicació en què es detalla com s’han de posar i treure, així com amb les característiques i condicions de tractament i de rentat, ja que són reutilitzables.

El repartiment domiciliari d’aquestes 1.143 mascaretes el fan les persones voluntàries i amb les mesures de precaució corresponents, de forma que es garanteix que tots els nens i nenes de Premià de Dalt puguin disposar de mascareta, una mesura de protecció cap a la resta de persones, no de protecció individual. Es recomana el seu ús en espais públics tancats, pel carrer sempre que sigui en vies molt transitades i a casa si hi ha una situació d’aïllament. A més, són obligatòries en el transport públic.

Tres talles diferents

S’han confeccionat 3 talles diferents, per franges d’edat: de 2 a 5 anys; de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Si teniu canalla i no n’heu rebut o bé la talla no es correspon a l’edat de la criatura, poseu-vos en contacte amb el Gabinet d’Alcaldia i us en farem arribar.

L’Ajuntament agraeix l’esforç que fan tots els voluntaris i voluntàries que col·laboren en la confecció de les mascaretes i en totes les altres iniciatives solidàries que s’han dut a terme al municipi. En aquest sentit, l’alcalde, Josep Triadó, ha reconegut a tothom qui ha ajudat perquè tots els infants tinguin la seva mascareta, "som un poble que treu el millor de sí mateix en situacions excepcionals com la que vivim”, ha manifestat.

A banda d'aquestes mascaretes solidàries per als infants, l'Ajuntament en va repartir a domicili per a les persones majors de 65 anys, i des d'ahir 4 de maig de 2020 també n'ha lliurat a les usuàries del transport públic que no en portaven perquè inicialment era una recomanació però a dia d'avui ja és obligat el seu ús.


 

Recomanacions per a l'ús de les mascaretes solidàries infantils:

 

Below Content Viewlet

Document Actions