Notícies

Navigation Bar

Itinerari i instruccions per a la visita dels Reis Mags d'Orient a Premià de Dalt

Fins al 5 de gener els infants podran deixar les seves cartes a les bústies reials que trobaran a tres establiments comercials del nucli antic, barri del Remei i barri Santa Anna-Tió

Above Content Body

Content Core

Malgrat que ens trobem en una etapa molt complicada per culpa de la pandèmia, els Reis Mags d’Orient no faltaran a la seva cita anual amb tots els infants del poble i tal com ja ens van dir, aquest any també passaran per Premià de Dalt el 5 de gener. SSMM, però, han de vigilar molt per la pandèmia i perquè són grans, i no es podran aturar, ni se’ls podrà seguir pel darrera, ni ens podran donar caramels, ni podran fer-nos la recepció de cada any a la Parròquia de Sant Pere. O sigui que, nenes i nens, els haureu de veure i saludar des del balcó o des del portal de casa i, quan hagin passat, heu de tornar a entrar a casa.

Ses Majestats passaran per tots els barris de Premià de Dalt en vehicles, per poder recórrer més carrers que mai i evitar així que les famílies s'hagin de desplaçar i sobretot, les temudes aglomeracions que tant de perill suposen per la Covid 19. Aneu amb compte, nenes i nens!

Si no viviu a un d’aquests carrers podeu acostar-vos al carrer més proper al vostre. En aquests carrers heu de portar mascareta, mantenir la distància de seguretat i mantenir-vos dins el vostre grup bombolla. La Policia Local i persones voluntàries vetllaran també perquè estigueu ben separats. I quan hàgiu vist passar en Melcior, en Gaspar i en Baltasar heu de tornar de seguida cap a casa. Podeu portar els vostres fanalets i cridar ben fort que l’any vinent els anireu a saludar de ben a prop!

L’alcalde, Josep Triadó, ha recordat que Ses Majestats ja tenen la clau del poble que li va lliurar al Patge Reial fa uns quant dies i explica que “els Reis d’Orient ens han confirmat que arribaran a totes les llars de Premià de Dalt i faran realitat els somnis dels nens i nenes". I afegeix, "volem agrair la gran tasca del Grup Carnestoltes, de la regidoria de Cultura i dels Patges Reials per tot l’esforç en fer possible l’enviament de les cartes així com l’arribada d'en Melcior, en Gaspar i en Baltasar”.

Bústies Reials a tres comerços

El Patge va recollir les cartes dels infants a les escoles del poble abans de començar les vacances de NAdal però tot i aixói com que Ses Majestats saben que hi ha nenes i nens que estudien fora de Premià de Dalt, han deixat bústies reials a tres botigues, a la Merceria ca la Teresa del carrer de la Cisa, a la Pastisseria Xavier del torrrent de Santa Anna i a la Perruqueria Juani del barri del Remei. Podeu dipositar-hi les vostres cartes als Reis fins al dimarts 5 de gener al migdia. Afanyeu-vos! 

Itinerari de Ses Majestats

El recorregut començarà al barri Santa Anna-Tió a les 6 de la tarda i tindrà una durada de 2 hores així que acabarà a les 8 del vespre per donar temps als infants a sopar aviat i anar a dormir ben d'hora tot esperant l'arribada de la màgia dels Reis d'Orient.

RECORREGUT

Instruccions per a seguir el passeis dels Reis d'Orient amb seguretat

Below Content Viewlet

Document Actions