Notícies

Navigation Bar

Els Mossos d’Esquadra desallotgen pacíficament un habitatge ocupat a Premià de Dalt

Més de 40 persones d’ètnia gitana havien ocupat una casa la tarda de dimarts 19 de maig al municipi

Above Content Body

Content Core

Diversos efectius del cos de Mossos d’Esquadra es van desplaçar ahir dimecres 20 de maig a la tarda a Premià de Dalt amb l’objectiu de desallotjar les més de 40 persones d’ètnia gitana que havien ocupat una casa a la carretera a Premià de Mar, a l’alçada del parc Felicià Xarrié el dia abans.

El dispositiu policial era evident i diversos veïns i veïnes es van apropar a la zona per a veure què passava ja que l’ocupació del dia abans havia circulat per les xarxes socials creant una certa alarma entre la població.

Diversos agents dels Mossos d’Esquadra van estar fent tasques de mediació amb els ocupes, aconseguint l’objectiu, que desallotgessin l’habitatge de forma pacífica i ordenada, sense produir-se cap incident.

Prèviament, des de l’Ajuntament, la Policia Local i l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra es van fer gestions de forma coordinada per a contactar amb la propietat de la casa i que aquesta fes la denúncia pertinent el més aviat possible.

Els Mossos van rebre en tot moment el suport logístic i la col·laboració de la Policia Local. Els agents locals van fer controls estàtics davant l’habitatge des del primer moment en què van detectar l’ocupació i es van posar a disposició de la Policia de Catalunya per tot el que calgués.

Below Content Viewlet

Document Actions