Notícies

Navigation Bar

Els Ajuntaments de Cabrils, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt arriben a un principi d'acord per a mancomunar serveis

Above Content Body

Content Core

Escut CabrilsEscut Premià de DaltEscut Vilassar de Dalt

El passat 28 de juny l’Ajuntament de Vilassar de Dalt va ser l’escenari d’una reunió entre els alcaldes de Cabrils, Avelina Morales; Vilassar de Dalt, Xavier Godàs; i Premià de Dalt, Joan Baliarda, per a valorar aspectes en comú dels tres municipis, amb l’objectiu de mancomunar serveis.

Els tres alcaldes van acordar la posada en marxa d’un procés de col·laboració en matèria de projectes i serveis, amb la idea de concretar possibles mancomunacions i/o coordinacions de serveis municipals. Entre altres temes, es va parlar de transport públic, escola bressol, escola de música i policia local.

Aquesta iniciativa és fruit tant del context econòmic actual com de la relació de veïnatge entre municipis amb similars problemàtiques, els quals poden suposar la prestació dels serveis necessaris sumant esforços entre poblacions, facilitant que els ajuntaments combatin la crisi garantint en tot moment l’atenció i qualitat de vida de les  seves respectives poblacions.

En les properes setmanes es constituirà una taula tècnica dels tres municipis, la funció de la qual serà elaborar un document de planificació d’aquells serveis que Cabrils, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt poden compartir en major o menor grau.

Below Content Viewlet

Document Actions